Dom (tråkiga) detaljerna alternativt Hur funkar det?
Automatisera din insamling av data och dokument om de fastigheter du är intresserad av. Du får en helhetsbild av fastigheten baserad på över 40 olika källor.
Hur fungerar Hitta & Utforska

Fastighetsloggen är idag uppkopplad till över 40 olika datakällor. Vi samlar in 85 datalager som vi processar och validerar. Med Sveriges mest omfattande data om fastigheter erbjuder vi nya möjligheter att hitta de fastigheter som du är intresserad av.Till exempel: Vilka fastigheter i ett område har nyligen fått bygglov för nybyggnation av flerfamiljsfastighet?Fastighetsloggen presenterar ditt urval av fastigheter samt jämförelsedata för att snabbt se potentiella affärsmöjligheter. Allt presenterat i ett modernt och säkert gränssnitt i realtid. Exempel på datakällor: Lantmäteriet, Skatteverket, Bolagsverket, Boverket, Ekonomistyrningsverket, etc. Hitta & Utforska

Customer profile user interface
Hur fungerar Fördjupad insikt

När du väl har hittat de fastigheter du är intresserad av att få detaljerad kunskap om så samlar Fastighetsloggen in en fördjupad bild av fastigheten. Vi begär ut dokument från kommunen, fullständig data från Lantmäteriet, etc. Men hur ska du kunna hitta relevant information i dessa ostrukturerade dokument? Exempelvis:När gjordes OVK-besiktningen senast?Alla dokument som Fastighetsloggen tar emot går igenom vår “Datafabrik”. Vi använder oss av NLP, OCR, AI och en massa annan ball teknik (ring oss gärna för att höra mer!) för att du ska kunna söka och hitta den information du är ute efter. Vi kategoriserar även alla dokument (japp, via AI) och lägger dom i relevanta mappar så du lätt kan hitta exempelvis alla arkitetsritningar.

Customer profile user interface
Hantera & organisera

Det är ändå något ballt med fastigheter så ofta jobbar man inte med en fastighet åt gången. Med Hantera & Organisera kan du hålla ordning på de fastigheter du arbetar med, oavsett om du bara är nyfiken på den, behöver en djupdykning i en fastighet du tittar på eller fullständig dokumentation kring en fastighet du äger. Du bestämmer ditt eget arbetsflöde i en CRM-liknande miljö och sparar fastigheten i den aktuella fasen den befinner sig i. Med hjälp av drag-and-drop funktionen så förflyttar du enkelt fastigheten från en fas till en annan. Du kan också enkelt välja vilka fastigheter du vill dela med dina kollegor och ni kan lägga till anteckningar relevanta för fastigheten. Allt för att du och ditt team ska ha en tydlig bild över ert arbete.

Customer profile user interface
Ännu mer detaljer (om du har tid)

Vi börjar med att samla in data

Med tillgänglig data och integrationer till molntjänster, myndigheter, kommuner och privata aktörer får du snabbt och enkelt en heltäckande bild med rätt information på rätt plats. Du kan även begära in dokument från underleverantörer.

Datafabriken indexerar sedan all information och sätter den i rätt sammanhang

Ritningar, fakturor, handskrivna egenkontroller, energidata och all annan data analyseras i vår datafabrik driven av AI. Skapar en förståelse av dokumentet för att sättas i ett sammanhang där vi kan svara på Var, När, Vad och Vem.

Fastighetsloggen är den samlade platsen för all information och dess sammanhang

Du kan välja att permanent koppla Information som underlättar framtida förvaltning eller ägande till fastigheten.

Dags att skapa värde genom rapporter och samarbete med delade miljöer

Samla och förädla data i all ära, det är rapporterna och delade miljöerna som ger dig informerade beslutsunderlag baserat på din fastighets data. Inför renovering, överlämning, försäljning eller alla andra transaktioner får du snabbt ut rapporten.
Inbox user interface
Inbox user interface
Inbox user interface
Inbox user interface
Många dokument i fastighetsbranschen är i princip foton av papper. Det gör att det inte går att söka bland dom, om du inte använder vår datafabrik.

Vad?

Faktura, Besiktning, Kvalitetsdokument eller annat - Svar på vad för typ av dokument och vad har det för funktion.

Var?

Gäller det lägenhet 1201 eller garaget? Svar på var i fastigheten dokumentet är knutet.

Vem?

Är besiktningen gjord av Anticimex, WSP eller någon annan? Data kopplas till den aktör eller aktörer i dokumenten.

När?

När gjordes dräneringen eller besiktningen? Svar på när aktiviteten skedde som dokumenterats.
Redo för mer?Boka din demo idag